TDR

Team Dalager Racing

PRACTISE HARD , EASY RACE !!

Hvem er TDR?

Her er lidt information vedr. Team Dalager Racing.

Nedenfor forkortet TDR.

 

TDR blev grundlagt i 2007. I starten bestod teamet af en mekaniker, en mad mor, en fotograf og to RR kører. Jeanette og Jonas Dalager!

 

Jeanette og Jonas er et søskende par med masser af talent, og masser af hjerte inden for sporten Road Racing. til sammen har de kørt i rigtig mange år.

TDR er bygget på et solid og stærk søskende bånd /team som hjælper hinanden med gode råd samt nogle gode fif af og til på banen. TDR er også bygget på erfaring da begge har kørt RR i mange år.

 

TDR opstod ved et CanonBall løb i Mini RR for 80cc klassen i 2007.Jeanette manglede en makker og det gjorde Jonas også på daværende tid. De snakkede sammen og kom op med idéen om at de kunne da bare deltage i løbet som team sammen. Og der opstod team navnet: Team Dalager Racing.

 

 

I dag består TDR af to mekaniker Flemming Dalager og Jeanettes kæreste Michael som hjælper til.

Mad mor Lone Dalager er stadigvæk med, hun har dog fået andre områder hun skal råde over også. Udover at være mad mor, er hun også fotografen, kaffe maker og ja meget andet. Så hun er stadigvæk med :-)

 

I 2012 valgte Jeanette Dalager at sige farvel som kører i teamet pga. skader, som hun ikke helt er kommet over endnu. Om hendes exit holder for altid eller om hun laver et come back på motorcyklen det vides endnu ikke. Men indtil da, vil hun stadigvæk være med i alt hvad der sker.

 

Hun har fået licens som stævneleder og håber på at kunne gøre det godt som stævneleder inden for Mini RR. Hun er ikke helt parat til at være det for de store løb endnu. Iflg hvad hun selv siger så er hun ikke klar til det store ansvar endnu. Men håber en dag det kommer.

 

Vi er rigtig glade for at Jeanette kun har sat farvel til at være kører, men stadigvæk er med til at hjælpe med alle de andre ting, samt være med når spændingen er på :-)

 

 

Copyright © 2007-2016 | Team Dalager Racing